Electro-Instalatii

 
 

IMPRESSUM

 

Contact
Electro-Instalatii
+40701299033
Aurel Cosma 45
Mosnita Noua 
shop@electro-instalatii.eu
electro-instalatii.eu

RESPONSABILITATE PENTRU CONȚINUT

Conținutul acestui site web este creat cu cea mai mare atenție. Cu toate acestea, furnizorul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea, completitudinea și actualitatea conținutului furnizat. Utilizarea conținutului site-ului este pe riscul propriu al utilizatorului. Contribuțiile marcate după nume reflectă opinia autorului respectiv și nu întotdeauna opinia furnizorului. Simpla utilizare a site-ului web al furnizorului nu creează nicio relație contractuală între utilizator și furnizor.

RESPONSABILITATE PENTRU LEGĂTURILE EXTERNE

Acest site web conține link-uri către site-uri externe terțe asupra conținutului cărora nu avem nicio influență. În consecință, nu suntem responsabili pentru conținutul acestor pagini și nici nu suntem responsabili în niciun fel pentru conținutul acestora. Furnizorul sau operatorul respectiv al paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor legate.

Protecția datelor

Subliniem în mod expres că transmisia de date prin Internet (de exemplu, atunci când comunicați prin e-mail) are lacune de securitate și nu poate fi complet protejată de accesul terților. Utilizarea datelor de contact din amprenta noastră pentru publicitate comercială nu este în mod expres dorită, cu excepția cazului în care ne-am dat anterior consimțământul scris sau există deja o relație de afaceri. Furnizorul și toate persoanele numite pe acest site se opun prin prezenta oricărei utilizări comerciale și dezvăluiri a datelor lor.

DREPTURI DE AUTOR

Operatorul paginilor se străduiește să respecte întotdeauna drepturile de autor ale altora. Dacă am trecut cu vederea drepturile de proprietate intelectuală existente, vă rugăm să ne anunțați într-un mod nebirocratic și vom căuta clarificări cât mai repede posibil. Conținutul și lucrările de pe aceste pagini create de operatorii site-ului sunt supuse legii române privind drepturile de autor. Reproducerea, prelucrarea, distribuția și orice fel de exploatare în afara limitelor legii dreptului de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestei pagini sunt permise numai pentru uz privat, necomercial.

Sună Acum