Despre Noi

Partenerul proiectului tău

Oferim clienților noștri o gamă largă și profundă de echipamente electrotehnice si nu numai , logistică de încredere și un nivel cuprinzător de servicii. Dar cel mai important lucru sunt angajații noștri: află mai multe despre noi pe site-ul nostru. Așteptăm cu nerăbdare contactul dvs.!

Partenerul dvs. pentru comerțul cu echipamente  electrice, 

Cu peste 45.000 de produse în stoc atât pentru uz artizanal , casnic , cât și industrial, putem livra la timp o gama larga de echipamente in diferite domenii de activitate  . Scopul nostru este să vă îndeplinim întotdeauna cerințele privind serviciile și calitatea. Pe lângă aceste cerințe, suntem informați în permanență despre cele mai recente evoluții tehnologice. Fie că este vorba în zona de produse noi sau pe subiectele proceselor noi și digitizării în comerț. Suntem bucuroși să vă transmitem aceste cunoștințe.

Nu numai meseriașul este pe mâini bune cu noi. Între altele, dotăm ateliere de firmă, șantiere complete și companii industriale. Cunoaștem bine procesele din companiile mai mari și știm exact unde trebuie să dăm o mână de ajutor. O mare varietate de industrii au încredere în noi, deoarece știm că nu există două la fel. Centrele noastre de competență în industrie sunt orientate către preocupările sectorului industrial și vă stau alături cu sfaturi și acțiuni.

Sună Acum